1. Luonnollisen ainutlaatuinen – kellot on tehty puusta ja kivestä.
Mikä tekee tuotteistamme niin epätavallisia? Vastaus on taatusti luonnollisten materiaalien käyttö! Koska kaikki puut ja kivet ovat erilaisia, näyttävät kaikki tuotteemmekin erilaisilta – tämän johdosta jokainen Holzkern-kello tuntuu sinulle räätälöidyltä ja ikiomalta. :)

palancar holzkern

2. Luonnollinen monipuolisuus - tutustu yli 500 erilaiseen designiin.
Jokainen ihminen on erilainen, eikä toista kaltaistasi ole. Siksi me Holzkernilla pyrimme haastamaan itseämme luomaan aina jotain uutta ja innovatiivista, jotta jokainen voisi löytää oman palasensa luontoa. Löydät laajasta tuotevalikoimasta kaikenlaisia kauniita värejä - huolimatta kellojen, rannekkeiden ja käsinauhojen materiaaleista. ;)

holzkern uhren

3. Luontaisen rajoitettu – Kokoelmamme valmistetaan pienissä tuotantosarjoissa.
Koska jokainen kello on tehty luontaisista materiaaleista, joudumme valitettavasti rajoittamaan joitakin kokoelmiamme taataksemme parhaan laadun. Tavoitteemme on suunnitella uusia malleja jatkuvasti, jotta löytäisit itsellesi sopivan kellon. :)

gareth holzkernuhr

4. Toimitamme maailmanlaajuisesti - ei toimituskuluja
Toimitamme henkilökohtaisen palasi luontoa kotiisi ilman toimituskuluja, olit sitten missä päin maailmaa tahansa

5. Ei riskiä – 100 % tyytyväisyys, tai rahat takaisin
Ilmenikö kellosi kanssa ongelmia? Ei hätää, sillä tilauksesi yhteydessä saat 2 vuoden takuun.

garantie holzkern

6. Olemme henkilökohtaisesti tavoitettavissasi. :)
Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tuotteista tai toimitusprosessista, on asiakaspalvelijamme aina valmiita auttamaan sinua! Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja me palaamme asiaan mahdollisimman pian.

holzkern kundensupport

7. Meiltä todellakin löytyy luontainen pala luontoa, joka odottaa sinua!
--> Näin pääset kauppaamme: Tutustu yli 500 erilaiseen malliin ja löydä tyyli, joka sopii parhaiten juuri sinulle. :)

Hei vaan,

Kiitos, kun vierailit sivustollamme! Toivottavasti tämä artikkeli oli sinulle mielenkiintoinen ja hyödyllinen! Teemme kovasti töitä kääntääksemme lopun sivustosta suomeksi. Siihen asti voit selata sisältöämme englanniksi, tai jos sinulla on Google Chrome, voit käyttää selaimen lisäosaa kääntääksesi sivuston suomeksi. Olemme todella innoissamme näyttääksemme sinulle, miten intohimoisia olemme siitä, mitä Holzkern edustaa!

Nähdään pian!
Holzkern-tiimisi! :)